Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Sebastian Ghiță spune adevărul: de ce au fost dați afară Oana Stancu și Adrian Ursu de la Realitatea

  1. Home/
  2. Justiție/

Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor. Auto-exilat în Serbia, în mod cert acesta și-ar dori să revină acasă, dar dosarele de corupție îl împiedică să părăsească țara unde este încă protejat. Fostul deputat a povestit foarte multe lucruri interesante în interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Printre altele, el a spus clar și care a fost motivul real pentru care Oana Stancu şi Adrian Ursu au plecat de la Realitatea TV la Antena 3. Ghiţă i-a acuzat, voalat, că vorbeau în fiecare zi cu Sorin Ovidiu Vântu, fostul patron de la Realitatea TV.

“Diverşi jurnalişti de acolo se duceau să vorbească cu Vântu de dimineaţă până seara, eu păream proasta clasei. Am încetat contractul cu Oana Stancu şi Adi Ursu ca să se vadă că eu am control asupra instituţiilor. Eu nu le spuneam celor doi ceva despre editorial”, a tunat Sebastian Ghiţă.

Vezi și Rareș Bogdan, dat dispărut de la Realitatea! Ce decizie a luat jurnalistul

Carmen Dan o amenință pe Kovesi

Ministrul de Interne Carmen Dan nu a rămas indiferentă după ce, din nou, la Antena 3, fostul deputat Vlad Cosma a susținut din nou arătând și înregistrăzi că procurorii de la DNA Ploiești falsifică probe. Astfel, Vlad Cosma spune că pentru susținerea unor declarații mincinoase, martorii falși erau testați cu aparatul poligraf de la Buzău, iar proba era prezentată în instanță.

Deputatul, Andreea Cosma, i-a solicitat ministrului Carmen Dan, să dispună verificări la IPJ Buzău, în urma unor suspiciuni cum că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi trimis martorii din dosare la Buzău pentru efectuarea testului poligraf cu un apart învechit, care permite falsificarea rezultatelor. „Da, am auzit despre aceasta solicitare a doamnei deputat Cosma. Bineînțeles că vom răspunde, așa cum o facem de fiecare dată când sunt transmise solicitări sau interpelări din zona parlamentară. Am urmărit și eu aseară aspectele sesizate în cadrul postului Antena 3 și chiar cred că aceste aspecte necesită o verificare. Foarte grav. Din câte am înțeles, acea solicitare nu a ajuns la minister, dar oricum voi dispune verificări”, a spus Carmen Dan, citată de stiripesurse.ro.

Elena Zainea/ Sursa foto: realitatea.net