Secretele Melaniei Trump. Controversele din viața sa au fost făcute publice. Ce job a avut înainte să ajungă celebră

30 dec. 2019
Secretele Melaniei Trump. Controversele din viața sa au fost făcute publice. Ce job a avut înainte să ajungă celebră

Melania Trump! Când auzim acest nume ne gândim cu siguranță la cea mai puternică femeie a lumii. După ce soțul ei, Donald Trump a dat marea lovitură și a ajuns președintele SUA, Melania are statutul de Primă Doamnă a Americii. Marii adversari ai lui Donald Trump nu au ratat ocazia de a-l ironiza pe acesta după ce a ajuns președinte, dar nu au ratat nicio ocazie să o critice și pe Melania.

Și totuși, Melania Trump nu a băgat niciodată în seamă criticile. O incursiune în trecutul Primei Doamne a SUA ne spune însă că aceasta nici nu ar fi de criticat. Faptul că a beneficiat și că a avansat în carieră profitând de frumusețea ei nu poate fi deloc condamnabil. A mers pe drumul de la fotomodel la cea mai puternică femeie din lume fără compromisuri, deși mai există și unele controverse în biografia ei.

Începuturile Primei Doamne a SUA, Melania Trump

Melania Trump, Prima doamnă a Americii este fost model și a treia soție a președintelui american, miliardar imobiliar și fostă vedetă TV, Donald Trump. Superba Melania s-a născut pe 26 aprilie 1970, în Novo Mesto, Slovenia, care pe atunci făcea parte din Iugoslavia.

Tatăl Melaniei era dealer de mașini, iar mama ei era designer vestimentar pentru copii. A crescut într-o casă modestă cu sora mai mică și a descoperit mai târziu că are un frate mai mare, pe care tatăl ei îl avea dintr-o relație anterioară.

A devenit model încă de la o vârstă fragedă

Melania și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani, iar doi ani mai târziu a semnat cu o agenție de modeling din Milano. Ulterior, s-a înscris la Universitatea din Ljubljana, dar a renunțat după doar un an pentru a-și continua cariera de model.

La început carierei sale de model, Melania a lucrat la Milano și Paris, iar în 1996 s-a mutat la New York. Aceasta a lucrat cu renumiți fotografi precum Patrick Demarchelier și Helmut Newton și a obținut contracte cu diverse reviste faimoase la acea vreme precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), Vanity Fair (Italia), GQ (pentru care a pozat nud în ianuarie 2000) și Ediția de costume de baie Sports Illustrated.

Unde l-a cunoscut pe Donald Trump

Melania l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Donald Trump, la o petrecere de modă din New York, în 1998. Deși, la început, a refuzat să-l întâlnească, Melania a cedat până la urmă și s-a logodit cu Donald în 2004. În anul următor s-au căsătorit în Palm Beach, Florida, ceremonie la care au participat celebrități, printre care Shaquille O’Neal, Barbara Walters, Kelly Ripa, Matt Lauer, Katie Couric, fostul președinte Bill Clinton și senatorul din New York Hillary Clinton.

În 2006, Melania Trump l-a născut pe Barron William Trump, al cincilea copil al lui Donald. Când Donald Trump și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2016, Melania a fost împinsă în lumina reflectoarelor, iar cariera de model a acesteia a stârnit controverse pe întreg continentul. Una dintre primele imagini care a început să circule online a fost cea în care a pozat nud pentru revista GQ.

În iulie 2016, Melania a ținut un discurs la Convenția Națională Republicană, iar contestatarii au spus că unele pasaje ar fi identice cu discursul convenției naționale democratice din 2008 a lui Michelle Obama. La scurt timp, scriitoarea familiei Trump, Meredith McIver, și-a asumat răspunderea pentru ceea ce s-a întâmplat, susținând că a inclus accidental o parte din discursul lui Michelle Obama în punctele de discuție ale Melaniei.

Pe 30 iulie 2016, New York Post a publicat fotografii nud cu Melania Trump, inclusiv una în care s-a culcat cu o altă femeie. Multe dintre fotografii au fost publicate într-o revistă franceză pentru bărbați care nu mai există în prezent.

Discutând despre fotografiile nud, Donald Trump a declarat pentru The Post: „Melania a fost unul dintre cele mai de succes modele și a făcut multe ședințe foto, inclusiv pentru coperte și reviste importante. Aceasta a fost o fotografie făcută pentru o revistă europeană înainte de a o cunoaște pe Melania. În Europa, astfel de imagini sunt foarte la modă și obișnuite. ”

În ianuarie 2018, Melania Trump l-a angajat pe Reagan Thompson, în vârstă de 27 de ani, anterior asistent executiv al Consiliului de Securitate Națională și consilier al Congressmanului. pentru a ocupa funcția de director politic. Pe 7 mai 2018, Melania Trump a lansat platforma, „Fii cel mai bun”, cu accent pe trei obiective cheie: bunăstarea, combaterea abuzului de opioide și pozitivitatea pe social media.

„Ca mamă și ca primă doamnă, mă preocupă faptul că în lumea de astăzi, copiii pot fi mai puțin pregătiți să-și exprime sau să-și gestioneze emoțiile și, de multe ori, tind să apeleze la forme de comportament distructiv sau adictiv, cum ar fi intimidarea, drogurile, dependența sau chiar sinuciderea”, a spus ea.

„Simt cu tărie că, în calitate de adulți, putem și ar trebui să fim cei mai buni în educarea copiilor noștri despre importanța unei vieți sănătoase și echilibrate”, a continuat Melania.

În iunie 2018, prima doamnă s-a implicat și în problemele statului. Mai exact, problema copiilor separați de părinți după ce au trecut ilegal granița cu Mexicul. „Doamna Trump urăște să vadă copiii despărțiți de familiile lor și speră că ambele părți ale culoarului se pot reuni în sfârșit pentru a realiza o reformă imigrantă de succes”, a spus ea într-o declarație prin intermediul purtătorului de cuvânt, Stephanie Grisham. „Ea crede că trebuie să fim o țară care să respecte toate legile, dar și o țară care să guverneze cu inima.”, s-a spus despre ea.

Câteva zile mai târziu, Trump a făcut o vizită neanunțată la adăpostul pentru copii New Hope din McAllen, Texas. Cu toate acestea, vizita însăși a fost eclipsată de decizia ei de a purta o jachetă pe care era imprimat mesajul „Mie chiar nu îmi pasă! Ție?”. Purtătorul de cuvânt al acesteia a redus semnificația jachetei, insistând că nu există niciun mesaj ascuns.

Melania Trump vorbește fluent slovena, engleza, franceza, sârba, germana dar și italiana.