Secretele noului Volkswagen! Decapotabila care va face furori pe șosele. Arată demențial

12 mart. 2020
Secretele noului Volkswagen! Decapotabila care va face furori pe șosele. Arată demențial

Milioane de șoferi au așteptat-o. În sfârșit, au apărut primele imagini cu cel mai nou Volkswage. Mai mult, s-au aflat și o parte dintre secretele bolidului! Decapotabila va face furori pe șosele. Arată demențial.

Secretele noului Volkswagen

Vorbim despre cel mai nou Volkswagen, așteptat de milioane de șoferi. Volkswagen T-Roc Cabrio a fost dezvăluit de către nemți. Compania a publicat imagini impresionante cu primul SUV decapotabil cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a modelului pe piața europeană.

Volkswagen T-Roc Cabrio a renunțat la două portiere și la acoperișul fix al versiunii standard, apelând la soluția unui acoperiș textil, care se deschide și se închide în 9 secunde, la viteze de până la 30 km/h.

Capacitatea portbagajului versiunii cabrio este redusă, pentru că acolo trebuie să ajungă și acoperișul pliat: 280 de litri este spațiul rezervat bagajelor. Dar spătarul banchetei poate fi rabatat pentru mai mult spațiu.

Mașina va fi disponibilă în două linii de echipare, Style și R-Line. Style vine cu jante din aliaj Mayfield de 17 inci, lumina ambientală și o serie de funcții de asistență și siguranță. R-Line primește bare desenate mai sportiv, scaune sport și posibilitatea de a alege un mod de rulare.

Clienții pot alege unul dintre motoarele disponibile: 1.0 TSI cu trei cilindri, 115 cai putere și 200 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau 1.5 TSI cu patru cilindri, 150 de cai putere și 250 Nm, cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj, conform promotor.ro.