Secretul bine ascuns al Andreei Marin! Puțină lume îl știe: Gesturile vedetei te vor lăsa fără cuvinte

andreea marin

Acesta este secretul bine ascuns al Andreei Marin! Puțină lume îl știe. Gesturile Zânei surprizelor te vor lăsa fără cuvinte pur și simplu.

Andreea Marin a adoptat doi copii

Andreea Marin a adoptat doi copii. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la aceste lucruri, Violeta nu este singurul copil al Andreei Marin. Vedeta mai are un băiețel și o fetiță, alături de fiica ei biologică cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin este cu adevărat o persoană cu suflet mare. A vrut să ajute doi copii bătuți de soartă și a trecut direct la fapte. Fosta prezentatoare s-a implicat de câteva ori în cazuri sociale, atât în România, cât și peste hotare. Mulți dintre fanii vedetei cunosc detalii despre fiica biologică a acesteia, Violeta, cu care ea se mândrește foarte mult. Puțini știu că Zâna a adoptat o fetiță și un băiețel. Totul s-a întâmplat în urmă cu zece ani.

Chiar dacă nu a fost vorba despre adopții în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Andreea Marin nu i-a luat acasă pe micuți, aceasta a contribuit foarte mult, din punct de vedere financiar și emoțional. Fosta prezentatoare a fost și ambasador al UNICEF și a fost de-a dreptul impresionată de cazurile copiilor din țările africane. A decis să acorde o mână de ajutor și a adoptat o fetiță în anul 2008, din Kenya, iar în 2010 un băiețel, din China.

Copiii în ajutorul cărora a sărit Andreea Marin au trecut de vârsta majoratului și aceasta a păstrat legătura cu ei. Mai ales că a contribuit și la educația lor, pe parcursul anilor. “Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, mărturisea vedeta.

Andreea Marin a dat mai multe detalii despre cei doi micuți, dar și despre cum s-a schimbat viața acestora. „Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, mai mărturisea Andreea Marin.

Ștefan Bănică i-a dăruit singurul copil 

Ștefan Bănică i-a dăruit singurul copil Andreei Marin. Violeta este rodul iubirii dintre cei doi. Totuși, Andreea Marin a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă. Se spune că până să se căsătorească cu Ștefan Bănică Junior cu care are și o fetiță s-ar fi iubit cu Robert Turcescu, Daniel Stanciu sau Dan Negru.

Și avocatul Cosmin Corendea, care avea 27 de ani ar fi fost iubitul Andreeei. Cei doi au fost fotografiaţi de către un paparazzo, pozele stârnind un adevărat scandal mediatic. Relaţia dintre ei a fost de scurtă durată. Andreea Marin a avut o legătură şi cu soţul Deliei Matache, Răzvan Munteanu. Cei doi au fost împreună în 2004 şi se pare că ar fi mers într-o vacanţă de lux la Monte Carlo.

După ce a divorțat de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a consolat cu Adrian Brîncoveanu, mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe.

Revista Presei