Secretul bine ascuns al INNEI! Ce operații estetice are aceasta. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre ea

08 nov. 2020
Secretul bine ascuns al INNEI! Ce operații estetice are aceasta. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre ea

INNA este în momentul de față artista din România cu cel mai mare număr de urmăritori pe rețelele de socializare și asta pentru că ea este foarte populară și pe plan internațional. Cu toate că a ocolit scandalurile și s-a concentrat pe muzică, nu a fost ocolită de bârfele care au circulat despre în mass media.

S-a vorbit mult despre operațiile estetice pe care le are aceasta. Unii au spus că s-ar fi operat la nas, sâni, fund și că ar fi folosit acid hialuronic pentru a-și modela fața. Ei bine, INNA vorbește pentru prima dată despre acest subiect în cel de-al doilea episod din ”Dance Queen House”.

În clip, artista analizează poze mai vechi cu ea din carieră, dar și dintre cele mai recente și recunoaște că nu are niciun fel de operație estetică făcută în ciuda tuturor speculațiilor.

Proiect inedit pentru INNA – ”Dance Queen’s House”

INNA a început o sesiune muzicală care se numește ”Dance Queen’s House”, care va dura 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă.

Episodul 2 poate fi vizionat aici.

Împreună cu INNA vor mai fi și Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, cei menționați vor compune piese noi alături de INNA.

Doar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele ”Dance Queen’s House”.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională de mare succes care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.