Secretul bine ascuns al lui Mihai Morar. Cine sunt femeile cu care are 3 copii

Vedeta Antenei Stars, Mihai Morar, face dezvăluiri uimitoare. Prezentatorul s-a decis să rupă tăcerea. A șocat pe toată lumea cu viața lui privată. Morar susține că are trei copii cu două femei diferite.

Dar cum a ajuns într-o asemenea situație? Mihai Morar are o poveste de viață despre care nu a vorbit până acum. A devoalat însă marele său secret.

Viața secretă a lui Mihai Morar

Mihai Morar este sincer și spune că are doar meritul ”genetic”. Roua, una dintre fetițele sale, a venit pe lume după ce a fost în placenta primei mame și în… mâinile celei de-a doua mame, spune Mihai Morar. Mai mult, vedeta mărturisește că mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul, iar Roua este cea de-a treia minune cu numele de Morar.

Acum 11 ani, au venit pe lume, prematur, Maria și Cezara, iar fericitul tătic consideră că este vorba despre eroi prematuri. Așa se înfăptuiesc minunile, concluzionează Mihai Morar.

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar pe o rețea de socializare.

Loading...

Revista Presei