Secretul care a distrus-o pe Meghan Markle! De ce nu a vrut-o niciodată Regina Elisabeta

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Queen Elizabeth II at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry.

Scandal total pe tema ruperii ducilor de Sussex de Casa Regală. Cei doi au decis să înceapă o nouă viață în America de Nord. Totuși, Harry va ramane prin. El și soția sa își vor păstra titlurile de duce și ducesă de Sussex.

„Am vrut sa auziti adevarul de la mine, atat cat il pot impartasi, nu ca print, sau duce, ci pur si simplu ca Harry, aceeasi persoana pe care multi dintre voi ati urmarit-o crescand in ultimii 35 de ani, dar cu o perspectiva mai clara”, a mai spus printul.

„Regatul Unit este casa mea si locul pe care il iubesc. Asta nu se va schimba niciodata. (…) Simt o mare tristete pentru ca s-a ajuns la asta”, a afirmat el.

Regina nu ar fi acceptat-o niciodată pe Megan

Conform revistei americane Globe, care a citat niște surse de la palatul Buckingham, Regina nu ar fi fost niciodată de acord cu alegerea nepotului său. Aceasta o considera pe Meghan total nepotrivită pentru Harry.

„Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este și divorţată, metisă și americancă.

Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari’, a declarat o sursă pentru revista Globe.

Trecutul negru al ducesei de Sussex

Regina nu pare să fie mândră de trecutul femeii pe care nepotul său a ales-o. Actuala ducesă a oferit marijuana invitaţilor la nunta sa cu Trevor Engelson, care a avut loc în 2011, în Jamaica, informează The Sun.

Tatăl fostei actrițe americane a confirmat acest lucru. Thomas Markle a declarat într-un interviu că fiica sa a servit marijuana invitaţilor la prima ei nuntă.

Loading...

Revista Presei