Secretul dureros al Gabrielei Firea. Tatăl său o bătea crunt. Ce job avea bărbatul și unde lucra mama ei

17 apr. 2020
Secretul dureros al Gabrielei Firea. Tatăl său o bătea crunt. Ce job avea bărbatul și unde lucra mama ei

Gabriela Firea ascunde un secret foarte dureros. Primarul Capitalei a trecut prin momente extrem de dureroase. Puțini îi știu trecutul deși a devenit un om foarte important.

Are o carieră strălucită

Înainte să devină primarul Bucureștiului, Gabriela Firea a cochetat cu jurnalismul, a fost crainic la televiziunea Română, apoi prezentator la Antena 1. Ulterior, aceasta a intrat în politică, unde a avut mare succes.

Deși pare o femeie împlinită pe plan profesional, în spatele acestui succes stau clipe teribile. Firea ar fi îndurat momente foarte grele în copilărie.

A trecut prin bătăi crunte

Edilul a mărturisit prin ce a trecut cu tatăl său, care era dependent de băutură și care îi bătea zilnic. Gabriela Firea a precizat că din cauza acestor bătăi, mama sa a decis să-l părăsească.

”Cele mai dureroase momente le-am trait in copilarie si adolescenta. Mama era vanzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut.

Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista. N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata”, a declarat atunci Gabriela Firea.

Ea a convins-o pe mama sa să renunțe

Gabriela a fost cea care a convins-o pe mama sa să îl părăsească.

”Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Până la urma, am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Primarul le știa povestea

Mama Gabrielei Firea s-a născut în satul Băbana, comuna Dragomirești, județul Vaslui, loc în care mai locuiește doar bunicul Gabrielei Firea, în vârstă de 97 de ani.

Primarul comunei a mărturisit cât de greu a dus-o mama edilului Capitalei cu soțul său.

”Cât a tras Veronica (n.r. mama Gabrielei) cu bărbatul ei, numai ea ştie. El nu era om rău, dar ce le făcea şi ei, şi copiilor după ce bea… Parcă-l avea pe dracu’ în el, nu mai era chip să te înţelegi cu el! Ştiu de la ele cât de greu le-a fost”, a declarat Dorica Hrib despre tatăl Gabrielei Firea Pandele, potrivit stirilekanald.ro.

Se pare că tatăl primarului a vândut apartamentul în care locuiau și a lăsat-o pe mama Gabrielei pe drumuri cu toți copiii.

”După ce stabiliseră că se despart, dar încă nu se făcuseră actele şi tot, tatăl lui Gabi a vândut brusc apartamentul familiei, fără să-l intereseze de soarta soţiei sau a copiilor. Ca să nu rămână în stradă, Veronica şi copiii s-au mutat la sora ei, Margareta, şi s-au descurcat tare greu o vreme!”, a completat bărbatul.