Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Secretul lui Cătălin Cazacu! Afacerea pe care a ascuns-o de public

  1. Home/
  2. Business/

Cătălin Cazacu este în momentul de față concurentul care a strâns cele mai multe puncte la Exalton și favorit la câștigarea marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Pe locurile 2 și 3 se clasează colegii lui Faimoși, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia. Sportivul în vârstă de 33 de ani este cunoscut ca un mare cuceritor, dar puțini știu despre talentul lui în afaceri.

Acesta are o afacere in Timisoara. Inainte de a pleca in Republica Dominicana, el s-a asigurat ca firma va functiona cum trebuie, asa ca, pe langa asociatul sau care se ocupa de afacere, i-a rugat si pe parinti sa se implice. De altfel, el a marturisit in nenumarate randuri ca este foarte apropiat de familia lui si ca are incredere totala in cei care i-au fost mereu alaturi.

Cazacu detine o firma de paza in Timisoara, angajatii sunt oameni tineri care ofera maximul de protectie necesar. Prin afacerea sa, Cazacu ofera clientilor solutii optime de securitate adaptate pentru fiecare in parte. Angajatii sunt dotati cu toate mijloacele de autoaparare, de la baston de cauciuc, la spray lacrimogen pana la statii radio pentru comunicarea cu dispeceratul. Firma ofera servicii de paza a obiectivelor fixe cu agenti, servicii de paza si protectie VIP incluzand escorta automobil, monitorizare a sistemelor de alarma, instalare sisteme de alarma, de supraveghere video, interventie rapida si altele.

Cătălin Cazacu a devenit cunoscut în lumea sportului după ce a reușit să câștige mai multe competiții de motociclism. Dacă până la intrarea în emisiunea fenomen Exalton, el nu se bucura de o notorietate atât de mare, ei bine acum are grupuri întregi de fani care-l susțin și îi urmăresc evoluția. Mai ales fanele sunt cele care au grijă să nu rateze niciun traseu al sportivului.

Poate vrei să citești și…

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook