Secretul lui Fuego! Cum a slăbit artistul? A eliminat-o complet din alimentație

27 ian. 2020
Secretul lui Fuego! Cum a slăbit artistul? A eliminat-o complet din alimentație

Fuego a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Pentru că se îngrășase, Paul Surugiu a făcut schimbări majore în alimentația sa. A eliminat complet aceste alimente!

Cântărețul a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Nu este niciun secret, doar o alimentație mai sănătoasă.

„Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi!

Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, a spus Fuego pentru okmagazine.ro.

Din cauza programului haotic, Fuego nu reușește să mănânce cum ar trebui.

Mănâncă brânză dde vaci și mere verzi

”Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase!

Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, a mai spus cântărețul.

Fuego are un program haotic

Artistul va pleca în SUA pentru a le cânta fanilor. Recent, acesta a fost pentru a-7-a oară în Israel și le-a cântat fanilor din Eilat inclusiv piese în limba ebraică.

„Aseară am avut clipe de neutat la «Româniada», în Israel şi le mulţumesc evreilor-români pentru că mă păstrează de atâţia ani printre preferinţele lor şi minunatei Liliana Mare (organizatoarea evenimentului – n.r.). Nu uitaţi că ne revedem la TVR 2, de la 15.00, cu o gală dragă mie, plină de surprize şi momente de colecţie, cu eroi ai României mele”, a spus Fuego, după ce a revenit din Israel.

Pe 22 martie 2020, acesta pregăteşte alături de Orchestra Simfonică Bucureşti un spectacol extraordinar la Sala Palatului, intitulat „Simfonic”. Un bilet costă între 80 şi 200 de lei şi le poți achiziționa online.