Secretul lui Mircea Radu! Cum a fost surprins luni seara? Puțini știu asta FOTO

mircearadu

Se pare că lucrurile încep să ia o altă turnură pentru Mircea Radu. După ce s-a aflat că va prezenta o nouă emisiune, realizatorul este din ce în ce mai prezent la marile evenimente.

Luni seara, prezentatorul a fost surprins într-o ipostază inedită, iar vinovată este doar Andra. Acesta a făcut parte din minunatul concert caritabil, pe care soția lui Cătălin Măruță l-a susținut la Opera Națională.

Cei doi au cântat It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas, iar realizatorul s-a descurcat de minune.

Alături de ea s-a mai aflat și fiica sa, Eva Maria. Cele două au cântat colindul “Deschide ușa, creștine”.

Iubitul prezentator TV revine pe micile ecrane cu o emisiune la TVR. Este vorba despre „Down the road. Aventura”.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali,” a declarat Mircea Radu.

Revista Presei