Secretul lui Neti Sandu. Vedeta arată senzațional chiar și la 60 de ani: „Îmi place și shaorma”

netisandu

Toată lumea o știe pe Neti Sandu de la PRO TV, cea care ne spune mereu ce ne-au rezervat astrele. Deși sunt ani de zile de când apare la televizor, Neti arată mereu la fel, iar look-ul ei nu a suferit nici o schimbare, ceea ce este surprinzător. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale. 

„Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața.

În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară”, a dezvăluit Neti Sandu, scrie viva.ro.

„Îmi plac dulciurile, nu refuz niciodată dulceața sau câte o bomboană, câte o ciocolățică, însă nu mănânc fast-food sau sosuri grele, de tipul maionezei. Îmi place și shaorma, însă din ea mănânc numai carnea, nimic altceva”, a mai spus Neti.

Revista Presei