Secretul Mihaelei Rădulescu! Ce i s-a întâmplat vedetei în trecut

04 feb. 2020
Secretul Mihaelei Rădulescu! Ce i s-a întâmplat vedetei în trecut

Mihaela Rădulescu a intrat în etapa dezvăluirilor. Vedeta a vorbit despre cea mai ascunsă dorință a ei, dorință pe care, din păcate, nu i s-a îndeplinit.

Deși are un fiu, frumoasa moldoveancă și-a dorit ca Ayan să mai aibă frați. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Mihaela a mărturisit totul într-un interviu pentru OK! Magazine. Aceasta s-a gândit chiar să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. (râde) Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu.

Este mândră de fiul său

Vedeta investește o sumă colosală pentru educația singurului său copil. Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a aplicat pentru a studia la Universitatea Yale din SUA.

Între 23 şi 26 ianuarie, fiul Mihaelei Rădulescu a fost prezent la prestigioasa unitate de învăţământ americană într-o delegaţie franceză, pentru o serie de conferinţe.

Pentru studiile sale, Mihaela va scoate din buzunar aproape 76.000 de dolari sau 69.000 de euro, potrivit site-ului oficial al universităţii americane.