Secretul neștiut al Andreei Marin! Care este numele adevărat al Zânei Surprizelor: Vei fi surprins

La asta nu ne-am fi așteptat. Și totuși, până la urmă s-a aflat secretul neștiut al Andreei Marin! Care este numele adevărat al Zânei Surprizelor? Vei fi surprins.

Care este numele adevărat al Andreei Marin

Foarte multe vedete își ascund adevăratul nume, cel din buletin. De multe ori apelează la nume de scenă. Nici Andreea Marin nu face excepție. Una dintre cele mai apreciate și invidiate vedete din lumea mondenă are un secret bine ascuns. Deși în prezent nu mai are un proiect în televiziune, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. este în continuare la fel de activă în numeroase proiecte.

Numele întreg al vedetei este Andreea Violeta Marin Bănică, iar aceasta a vorbit recent despre acest lucru.
“Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc. Apoi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, mărturisea Andreea Marin, conform viva.ro.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți timp de șapte ani. După divorț, Andreea a decis să păstreze și numele tatălui copilului ei. “Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi.

Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze”, mărturisea Andreea Marin.

La scurt timp după divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin a făcut primele declarații despre motivele care au dus la separare. “Cred că este foarte important, indiferent ce te desparte să găsești acest punct comun. Am încercat, pe cât posibil. Doi oameni nu se despart de bucurie, ei se despart pentru că există puncte care le arată că nu merg înainte pe același drum.

Dar cred că este foarte important, de dragul copilului tău, să găsești soluția de a merge mai departe. Astfel, il faci pe el fericit și pe cât posibil, să nu-i lipsească nimic.

Nu poți să spui că nu-i lipsește nimic, pentru că oricărui copil îi lipsește timpul petrecut cu mama și cu tata împreună”, a povestit Andreea Marin pentru libertatea.ro.

Iubirile Andreei Marin

În 1995, pe când avea 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000.

În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk. Bărbatul este un medic turc, fizioterapeut și osteopat. De asemenea, este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României.

Cei doi au divortat in cele din urma, iar de trei ani, vedeta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de alt barbat, Adrian Brancoveanu, despre care spune ca este sufletul ei pereche.

Loading...

Revista Presei