Secretul pe care Bill Gates l-a ținut ascuns până acum! Ce a făcut miliardarul acum câțiva ani

bill-gates

Este unul dintre actorii importanți în gestionarea crizei prin care trece lumea la ora actuală, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu câțiva ani, a fost cel care a vorbit despre o eventuală epidemie la nivel global. Acum s-a aflat ce a făcut Bill Gates în trecut. 

Astfel, s-a aflat că Bill și Melinda Gates și-au făcut provizii de mâncare de câțiva ani. Ei și-au umplut cămara de produse alimentare.

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru <Ce s-ar întâmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mâncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?> Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

„Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates.

În urmă cu 10 ani, Bill Gates avertizase lumea asupra unei pandemii în curs de apariţie într-o postare pe blogul său, după focarul de gripă din 2009. În 2018, Bill Gates a revenit și a spus că lumea nu este pregătită să facă faţă unui asemenea eveniment.

„Lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, declarase Bill Gates.

Revista Presei