Secretul rușinos al Andreei Mantea: câte clase are de fapt și ce job avea la 15 ani

07 nov. 2019
Secretul rușinos al Andreei Mantea: câte clase are de fapt și ce job avea la 15 ani

Andreea Mantea este astăzi cea mai prețioasă vedetă a Kanal D. Emisiunea pe care ea o prezintă, Puterea Dragostei, este lider de audiență și le aduce patronilor turci încasări uriașe. Cu toate că nu a strălucit în școală, iată că televiziunea i-a adus o carieră de succes.

Andreea Mantea s-a născut chiar în București, pe 20 septembrie 1986. A absolvit liceul Sfântul Pantelimon, fiind o elevă mediocră și abia a luat nota 7.40 la bacalaureat, după ce era să pice proba orală de limba română, unde a obținut doar 5,5. La scris, prezentatoare a stat mult mai bine și a luat 8.30. Au urmat apoi 9.60 la educație fizică, 8 la limba engleză, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Apoi a apărut în ziarul Libertatea, ca fata de la pagina 5 și a câștigat și Miss Playboy, după ce a pozat complet goală. Fire ambițioasă, a vrut să aibă și studii superioare și a a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale la o facultate privată.

Primul loc de muncă

Imediat ce a terminat clasa a noua, la doar 15 ani, Andreea s-a angajat ca picoliță pentru a face bani. „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis ca asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale”, povestea Andreea care recunoaște că și-a șocat tatăl când a văzut-o în Playboy.

Astăzi Andreea Manea are un băiețel din relația cu Cristi Mitrea. Luptătorul nu a vrut inițial să-și cunoască micuțul, dar acum cei doi au o relație bună.