Secretul rușinos al lui Adrian Mutu! Ce a făcut în cantonamentul naționalei: A fost dat de gol

Unul dintre cei mai vânați și râvniți bărbați din România ascunde un secret rușinos. Ne referim la Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei sub 21 de ani a România. Acesta a fost dat de gol. S-a aflat tot ce a făcut în cantonamentul naționalei.

Secretul rușinos al lui Adrian Mutu

La aproape 20 de ani distanță ies la iveală detalii neștiute din cantonamentul echipei naționale a României. Fostul medic al tricolorilor, Pompiliu Popescu, l-a dat de gol pe Briliant. A făcut dezvăluiri picante despre escapadele lui Adrian Mutu.

Acesta a relatat un episod care l-a avut în prim plan pe Adrian Mutu, în prezent selecționerul reprezentativei de tineret, și pe Alexandra Dinu, prima lui soție.

Pompiliu Popescu a povestit o întâmplare care a avut loc la Campionatul European din 2000, atunci când Adrian Mutu nu a mai putut sta departe de Alexandra Dinu, cea care avea să îi devină soție un an mai târziu.

Conform dezvăluirilor doctorului, Adrian Mutu s-a strecurat în camera de masaj cu Alexandra Dinu. „Am avut un episod interesant cu Mutu la Euro 2000. Era cu Alexandra Dinu și s-au strecurat, evident că pe ascuns, în camera de masaj.

Nu s-a aflat povestea, dar eu și alții care, practic, stăteam 24 din 24 de ore între și pe lângă jucători, vedeam tot și vă spun că lucrurile așa au stat cu Mutu atunci”, a declarat Pompiliu Popescu, conform gsp.ro.

Adrian Mutu, la a treia căsătorie

Adrian Mutu a fost un adevărat crai, un adevărat cuceritor. Cel puțin 20 de femei, numai una si una, au fost partenerele lui Adrian Mutu de-a lungul timpului. La nici 40 de ani, Briliantul este deja la al treilea mariaj.

Prima lui iubire dateaza din perioada adolescentei. A fost timp de aproape doi ani cu handbalista Irina Neagu, campioana mondiala la tineret.

A doua sa relatie, tot de durata, a fost cu Anca Nicolae, o vedeta Playboy, dupa care Mutu s-a casatorit cu Alexandra Dinu. Mariajul lor nu s-a terminat cu bine, iar fostul fotbalist a inceput o serie stufoasa de cuceriri.

Mutu avut idile cu Blu Cantrell, Aida Yespica, Moran Atias sau Martina Stella.

Printre femeile care i-au trecut prin pat se numară și Ioana Popescu, Laura Andresan, Diana Codreanu, Catrinel Menghia, Diana Munteanu, Cristina Cepraga, Lavinia, ex Spicy, Monica Dascalu, Cristina Tintila si Alina Ghidarcea.

S-a casatorit cu Consuelo Matos, iar mariajul lor a durat aproape noua ani, insa si acesta a luat sfârsit.

Apoi, Mutu a cunoscut-o pe Sandra Bachici si s-a indragostit din nou, asa ca ea a devenit a treia lui sotie.

Revista Presei