Secretul rușinos al lui Dragnea! Se destramă relația cu Irina: Este scandal în familie

S-a aflat secretul rușinos al lui Liviu Dragnea! Toate aceste dezvăluiri ar putea duce la destrămarea relației cu Irina Tănase. Este scandal în familie.

Secretul rușinos al lui Dragnea

Multă lume a spus că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase nu este deloc una potrivită. Diferența uriașă de vârstă între cei doi a făcut ca să apară tot felul de critici.

Și totuși, nici faptul că Dragnea a ajuns la pușcărie nu a dus la despărțire. Cel puțin până acum. La fel de mirați au fost și părinții Irinei, atunci când cei doi au decis să formeze un cuplu.

Liviu Dragnea a început relația cu Irina Tănase în urmă cu șapte ani. În urmă cu trei ani, Liviu Dragnea și-a cerut iubita mai tânără în căsătorie.

La vremea respectivă, el a declarat că urmează să stabilească data la care va avea loc ceremonia oficială a consemnării căsătoriei lor, dar evenimentul nu a mai avut loc din cauza acestei condamnări definitive în dosarul angajărilor fictive.

Totuși, părinții Irinei au fost de-a dreptul sceptici cu privire la relație. Aceștia sunt deranjați de faptul că iubitul ei este mai mare cu 30 de ani decât fiica lor și mai puțin de faptul că este iubita unui condamnat, care a încălcat legile.

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat surse anonime pentru impact.ro.

Recent, Irina și-a reconfirmat iubirea pentru Liviu Dragnea prin faptul că a devenit mediator pentru a-l putea vizita cât mai des pe acesta la penitenciarul Rahova.

Revista Presei