Secretul rușinos al lui Johnny Depp! Ce i-a făcut fosta soție: Vedeta a recunoscut totul după ce imaginile au devenit publice

Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood ascunde un secret rușinos. Este vorba despre celebrul Johnny Depp. Vedeta a recunoscut totul după ce imaginile au devenit publice.

Secretul rușinos al lui Johnny Depp

Sunt înregistrări incredibile cu Johnny Depp și fosta lui soție. Amber Heard a recunoscut că a fost violentă cu actorul, deși în 2016, când ea și Johnny Depp s-au despărțit, tot ea a fost cea care l-a denunțat pentru violență domestică.

Amber Heard l-a agresat în câteva ocazii pe fostul ei soț. Aceasta a vorbit despre comportamentul ei într-o înregistrare din 2015, când atât ea, cât și Johnny Depp făceau ședințe de terapie de cuplu, vorbind despre problemele personale, rămase înregistrate pe telefonul mobil al lui Amber Heard și care acum au fost scoase la lumină de Daily Mail.

”Nu știu care a fost mișcarea mâinii mele, dar ești bine, nu te-am rănit, nu ți-am dat un pumn, doar ți-am dat palme”, spune actrița pe înregistrare.

Actorul îi cerea soției să aibă grijă și să nu se ajungă la violență fizică. ”Nu pot să promit că totul va fi perfect. Nu pot să-ți promit că nu te voi mai răni fizic. La naiba, uneori mă enervez atât, încât mă pierd cu firea. Dar pot să-ți promit că voi face tot ce este posibil ca să mă schimb. Îți promit”, a spus Amber Heard.

Actorul nu ducea lipsă de relații sentimentale cu femei frumoase, până ce Amber Heard l-a cucerit. Într-o altă conversație, Depp își manifesta îngrijorarea pentru tipul de relație pe care îl aveau: ”Ți-am zis o dată, mi-e teamă că suntem într-o scenă a crimei în acest moment, nu trebuie să existe violență, ar trebui să ne despărțim și gata”, i-a spus acesta.

”Te iubesc și vreau să fii soția mea, iar eu soțul tău. Vreau să fiu un soț bun și dacă nu am fost, voi face tot posibilul pentru a reuși”, îi mai spunea actorul.

Până la urmă, cei doi s-au despărțit în 2016, iar actrița l-a denunțat pentru violență domestică, în afară de faptul că i-a pus ordin de restricție pentru așa-zisele agresiuni fizice pe care le-ar fi suferit din cauza lui Depp.

”Mi-a dat o palmă puternică, m-a luat de păr și m-a târât de pe scările din dreptul biroului meu, până în living și apoi până la bucătărie și în camera de oaspeți”, a declarat atunci Amber Heard. Apoi, l-a acuzat de atitudine violentă.

În mai 2019, Depp i-a cerut fostei soții o compensație de 50 de milioane de dolari, declarând că el a fost cel care a suferit abuzuri pe timpul relației. ”Ea a fost făptașul, iar eu victima. În timp ce combina amfetamine de pe rețetă cu medicamente fără rețetă cu alcool, domnișoara Heard a comis nenumărate fapte de violență domestică împotriva mea, care în anumite cazuri mi-au provocat răni corporale grave, deseori în prezența unui martor extern”, a declarat acesta.

”Mă bătea, îmi dădea pumni și picioare. Arunca cu obiecte în mine, cu sticle, lumânări aprinse, telecomenzi TV. Înnebunea și arunca cu sticlele”, a mai adăugat actorul, care nu s-a oprit aici. ”A trebuit să mă supun la trei operații estetice de reconstrucție a degetului. Mi-a fost teamă că-mi voi pierde degetul, brațul și chiar viața”, a mai declarat actorul.

Loading...

Revista Presei