Secretul rușinos al lui Liviu Dragnea! Astăzi s-a aflat totul. Ce făcea, de fapt, pe insula Belina

10 mart. 2020
Secretul rușinos al lui Liviu Dragnea! Astăzi s-a aflat totul. Ce făcea, de fapt, pe insula Belina

Informații noi apar la iveală în dosarul Belina, insula în care este cercetat fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei care au fost în anturajul lui Dragnea au început să facă dezvăluiri. 

Astfel, unul dintre martorii citați în dosarul Belina a fost chemat astăzi la audieri, unde a fost solicitat să spună care mai erau persoanele pe care Dragnea le-a adus cu el pe insula Belina.

Din mărturiile unui pilot, se înțelege cumva că Dragnea ar fi adus pe insula Belina și femei.

„Întrebat de EVZ dacă a transportat-o și pe Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, pe insula Belina, pilotul Victor Bucur a negat. Dar la întrebarea noastră dacă s-a întâmplat să ducă, în acele zboruri, și femei, pilotul a zîmbit și a tăcut, înțelept,” scrie evz.ro.

Pilotul a relatat că l-a dus de cinci-şase ori pe Dragnea cu elicopterul pe Insula Belina, iar la început a fost nevoit să aterizeze într-o „zonă sălbatică” cu vegetaţie înaltă.

„Am efectuat zboruri cu elicopterul pe Insula Belina. Eu nu ştiam atunci că este o insulă, mai degrabă era un teren neamenajat. Am fost de cinci-şase ori. La primul zbor am mers cu proprietarul elicopterului şi am observat că era o zonă sălbatică cu vegetaţie înaltă.

El a făcut demersuri pentru a se construi o platformă de aterizare. L-am transportat pe insulă pe domnul Dragnea, dar şi alte persoane, între care pot menţiona pe domnul Adrian, care lucra la SPP, apoi era consilier. Ţineam legătura cu Adrian, au fost ocazii când plecam de la Băneasa şi acolo nu intra oricine. (…)

Aceste zboruri au avut loc în 2016 – 2017, în campania electorală. Îl lăsăm pe domnul Dragnea pe insulă şi dura o perioadă până când îl luam. Platforma respectivă a fost construită special pentru a ateriza cu elicopterul. Discuţia a fost să se cureţe locul şi a fost construită acea platformă. Prima dată am văzut că vegetaţia era foarte înaltă şi apoi ni s-a spus să aterizăm pe acea platformă. (…) Sigur nu făceam transport de agrement propriu, totul avea legătură cu Liviu Dragnea”, a declarat pilotul.