Secretul unui machiaj perfect. Vei arăta mult mai tânără. Multe vedete folosesc acest truc

de: Ana Toma
23 sept. 2020
Secretul unui machiaj perfect. Vei arăta mult mai tânără. Multe vedete folosesc acest truc

Persoanele care se machiază în fiecare zi trebuie să încerce neapărat acest truc corean de înfrumusețare. Cele mai multe vedete îl folosesc pentru a avea un te mai tânăr și mai fresh, iar efectul este unul uimitor. 

Probabil nu ai auzit până acum despre. Acest truc a devenit extrem de popular în mediul online datorită unui blogger japonez de frumusețe și a luat rapid amploare în Coreea, mai ales în lunile de vară, când multe femei fac efoturi colosale pentru a-și face machiajul să reziste în fața căldurii.

Multe vedete au început deja să aplice acest truc, iar efectul lui este unul cu adevărat miraculos. Jamsu oferă un aspect natural, mai tânăr și mai proaspăt al tenului, în doar câteva secunde.

De asemenea, acest truc te poate ajuta să-și menți tenu incredibil de mat și îți va oferi un finisaj moalte, iar pielea ta va arăta precum una de bebeluș. Aplicarea machiajului va fi și ea mult mai simplă, iar acesta va rămâne rezistent la transfer, o veste bună mai ales atunci când nu ai timp să ți-l refaci.

Cum folosești trucul Jamsu

Jamsu”, care se traduce prin „scufundare”, iar acest truc implică acoperirea tenului cu o cantitate mare de pudră, apoi scufundarea feței într-un vas cu apă rece, timp de 15-30 de secunde.

Acesta este pasul cel mai important pe care îl faci înainte de machiaj, înlocuind astfel baza pe care o aplicai înainte. Astfel, sbia după ce te-ai scufundat și uscat poți să continui cu make-up-ul.

Se pare că acest lucru are un efect similar cu procesul de coacere, deoarece pudra și apa lucrează împreună pentru a fixa machiajul, împiedicându-l să se curețe sau să se estompeze, în plus, conferă pielii un finisaj mat, fără sebum.