Selly aruncă bomba: Ce schimbare majoră plănuiește în carieră: „Nu m-aș fi gândit că aia e ultima zi”

26 iun. 2020
Selly aruncă bomba: Ce schimbare majoră plănuiește în carieră: „Nu m-aș fi gândit că aia e ultima zi”

Selly este unul dintre cei mai de succes tineri din România. În această perioadă, Selly își dă examenul de bacalaureat și pregătește o schimbare importantă în carieră.

Clasa a XII-a reprezintă în general o ocazie pentru a strânge cât mai multe amintiri din vremea liceului. Poze cu colegii, excursii și activități de grup, toate acestea nu au mai fost posibile în acest an, când pandemia de coronavirus i-a obligat pe elevii din România să învețe de acasă.

„Nu mai țin minte cum a arătat ultima zi de liceu de anul acesta. În toată alergătura mea, nu m-aș fi gândit vreodată că aia e ultima zi în care dau pe la școală”, a declarat tânărul vlogger pentru revista Viva.

Ce planuri are vloggerul Selly după examenul de bacalaureat

Tânăra vedetă dorește să urmeze „Tiffin University”, o facultate axată pe business. Până atunci însă, vloggerul trebuie să treacă peste examenul de bacalaureat. Deși spune că îi place să învețe, Selly afirmă că nu se înțelege prea bine cu sistemul robotic de învățare la limba română, acolo unde cei mai mulți elevi preferă să memoreze pe dinafară comentariile operelor.