Separare șoc în showbiz după șase luni de căsătorie: Nu mai locuiesc împreună

646×404

Separare șoc în showbiz! După doar șase luni de la căsătorie, cei doi porumbei nu mai locuiesc împreună. Anunțul a fost făcut chiar de unul soția fostului tenismen.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a recunoscut separarea. Aceata a declarat că nu mai locuiește împreunî cu soțul său, după șase luni de căsnicie.

Totuși, Ioana a mărturisit că între ea și soțul său este o relație normală. Potrivit acesteia, încă mai merg în oraș și vorbesc des la telefon, dar nu mai locuiesc în aceeași casă.

„Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Înainte de a-l cunoaște pe Ilie Năstase, Ioana a fost căsătorită cu un om de afaceri.

„Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la diamante,până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine.

Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot respectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu. Așadar, când m-a cunoscut Ilie, știam ce, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie”, a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase

Revista Presei