Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Sexy-polițista care o pune în dificultate pe Carmen Dan! Detalii care te lasă mască despre aceasta

Cei care se ocupă de comunicarea MAI pare că o fac foarte bine, cel puțin la capitolul rețele de socializare. De exemplu, doar pagina de facebook a Poliției Române este urmărită de peste 360.000 de oameni, în timp ce aceea a Turismului, care ar trebui să promoveze frumusețile României abia atinge 51.000 de likes.

Pentru a promova imaginea Poliției cu ocazia zilei de 1 Mai, cei de la MAI au utilizat fotografia unei tinere foarte atrăgătoare care a făcut ravagii pe internet. Bianca Gugulici are doar 22 de ani și deși nu a excelat la capitolul performanțe în educație, ea a reușit să ocupe un loc pe care în general doar cei cu medii mari îl prind. Bianca este absolventă a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea. La examenul de Bacalaureat a obţinut media 7,43, care a ajutat-o să fie admisă la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. A intrat penultima, pe locul 679 dintr-un total de 680, cu 52 de puncte, fiind salvată chiar de media de la BAC.

După ce a absolvit cursurile şcolii de la Câmpina în decembrie 2017, Bianca a fost repartizată la Poliţia Capitalei, unde, în mod normal ajung absolvenţii cu medii mari care îşi pot alege localitatea în care vor să-şi desfăşoare activitatea, notează jurnaliștii de la Libertatea. Potrivit regulamentului, Bianca se află sub tutela unui ofiţer timp de şase luni, timp în care rezolvă cazuri uşoare.

Surse din Ministerul de Interne susţin că Bianca Gugulici a ajuns imaginea Poliţiei Române, după ce a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apărea în uniforma de elev, împreună cu o altă colegă atrăgătoare. Poliţista sexy nu este, însă, singură. După cum a precizat în postările de pe Facebook, Bianca este într-o relaţie din anul 2016.

Advertisement

Poate te interesează și…

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Anca Andrei/ Bugetul.ro Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție