Masca minune! Şi-a pus miere cu orez pe faţă şi a stat jumătate de oră! Cum se prepară. Secretul japonezelor a fost dezvăluit VIDEO

poza-tratament

O femeie a reuşit să surprindă pe internet cu un video incredibil în care prezenta o mască de frumuseţe bazată pe orez şi miere. Reţeta pare să vină din Japonia şi este un adevărat secret pentru o piele de o tinereţe aproape veşnică. Rezultatul este uimitor.

Nu s-a mai recunoscut în oglindă după masca cu orez şi miere

Tanya, o youtuberiţă, a ajuns în posesia unui tratament japonez anti-îmbătrânire impresionant pentru piele. Folosind o reţetă primită, femeia și-a pregătit tratamentul conform indicaţiilor şi a avut parte de o adevărată surpriză plăcută.

Reţetă tratament cu orez și miere pentru piele

Pentru început trebuie să fierbi 3 linguri de orez până se înmoaie boabele. Apoi, îl strecori, îl clătești cu apă rece și-l pui într-un bol. Apa în care s-a fiert orezul o pui într-un alt vas. Peste orezul strecurat adaugi o linguriță de miere și 3 de lapte cald.

Amestecă foarte bine compoziția ca apoi cu pasta obţinută, să faci un masaj ușor pe față și pe gât până mai jos, spre decolteu. La sfârșit, adaugă un strat fin din acest tratament și lasă să acționeze jumătate de oră pe faţă. La sfârșit, clătește fața și decolteul cu apă din abundență.

Când se văd primele rezultate

Femeia a fost surprinsă să vadă că de la prima aplicare a acestui tratament, tenul său era mai hidratant și mai luminos, dar și ridurile sale s-au mai estompat. Hotorâtă să testeze pe termen lung acest tratament, Tanya și-a reaplicat tratamentul de 2 ori pe săptămână. După doar câteva săptămâni, toți o întrebau despre rețeta sa.

Citește și:

Revista Presei