SICKOTOY, colaborare neașteptată cu Misha Miller! Melodia cu care vor să ajungă în trending

sickotoy

Deși este pandemie, muzica bună continuă să se lanseze la Global Records. SICKOTOY a urcat pe Youtube astăzi piesa Touche, feat. Misha Miller, artista din Republica Moldova a cărei voce se aude pe hit-ul Smoke me. Colaborarea dintre cei doi artiști pare una de excepție și conturează o piesă dinamică, misterioasă, care dă un vibe efervescent.

Mesajul transmis prin versuri este unul în care se vor regăsi mulți tineri și expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxică, din care pare să nu mai existe cale de scăpare.

Melodia a fost compusă de SICKOTOY, Sebastian Barac, Minelli și Marcel Botezan, versurile sunt semnate de Minelli, Mohombi Moupondo și Sebastian Barac, iar producția îi aparține lui SICKOTOY.

SICKOTOY x Misha Miller – Touche

 “Mă bucură colaborarea cu Misha Miller, o artistă extrem de talentată. Piesa Touche a prins contur rapid, iar noi suntem încântați de rezultat, mai ales că am încercat de mult timp să găsim piesa potrivită pentru o colaborare. Abia așteptăm să o ascultați și voi si să vedem feedback-ul vostru”, a spus SICKOTOY.

„Sickotoy este unul dintre artiștii mei preferați, un proiect inedit în România. Mi-a făcut o mare plăcere să lucrăm împreună, el fiind și un om extraordinar, pe lângă profesionalismul de care dă dovadă în orice proiect. Pentru mine, a fost o onoare să colaborez cu el și sper ca piesa noastră să ajungă în inimile tuturor”, a spus și Misha Miller.

Clipul, ale cărui cadre se succed rapid pentru a reprezenta cât mai bine vizual dinamica piesei, a fost filmat în hotelul Lido by Phoenicia – @lidobyphoenicia. Regia îi aparține lui Anton San, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar producția video a fost realizată de Loops Production.

Revista Presei