SICKOTOY, colaborare neașteptată cu Misha Miller! Melodia cu care vor să ajungă în trending

23 oct. 2020
SICKOTOY, colaborare neașteptată cu Misha Miller! Melodia cu care vor să ajungă în trending

Deși este pandemie, muzica bună continuă să se lanseze la Global Records. SICKOTOY a urcat pe Youtube astăzi piesa Touche, feat. Misha Miller, artista din Republica Moldova a cărei voce se aude pe hit-ul Smoke me. Colaborarea dintre cei doi artiști pare una de excepție și conturează o piesă dinamică, misterioasă, care dă un vibe efervescent.

Mesajul transmis prin versuri este unul în care se vor regăsi mulți tineri și expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxică, din care pare să nu mai existe cale de scăpare.

Melodia a fost compusă de SICKOTOY, Sebastian Barac, Minelli și Marcel Botezan, versurile sunt semnate de Minelli, Mohombi Moupondo și Sebastian Barac, iar producția îi aparține lui SICKOTOY.

SICKOTOY x Misha Miller – Touche

 “Mă bucură colaborarea cu Misha Miller, o artistă extrem de talentată. Piesa Touche a prins contur rapid, iar noi suntem încântați de rezultat, mai ales că am încercat de mult timp să găsim piesa potrivită pentru o colaborare. Abia așteptăm să o ascultați și voi si să vedem feedback-ul vostru”, a spus SICKOTOY.

„Sickotoy este unul dintre artiștii mei preferați, un proiect inedit în România. Mi-a făcut o mare plăcere să lucrăm împreună, el fiind și un om extraordinar, pe lângă profesionalismul de care dă dovadă în orice proiect. Pentru mine, a fost o onoare să colaborez cu el și sper ca piesa noastră să ajungă în inimile tuturor”, a spus și Misha Miller.

Clipul, ale cărui cadre se succed rapid pentru a reprezenta cât mai bine vizual dinamica piesei, a fost filmat în hotelul Lido by Phoenicia – @lidobyphoenicia. Regia îi aparține lui Anton San, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar producția video a fost realizată de Loops Production.