Simona Gherghe e distrusă! Anunțul care i-a înnebunit pe fani. Îmi vine să mă urc pe pereți

simona gherghe

Simona Gherghe trece prin clipe teribile. Fosta vedetă a Antenei 1 are probleme foarte mari. Chiar blonda a făcut dezvăluiri extrem de îngrijorătoare. Este pur și simplu distrusă de durere.

Simona Gherghe e distrusă!

Simona Gherghe are probleme foarte mari. Fosta prezentatoare de la Acces direct, emisiunea Antenei 1, a făcut un anunț îngrijorător. Totul a devenit public în plină pandemie de coronavirus.

Vedeta le-a mărturisit fanilor clipele cumplite prin care trece în aceste momente. Aflată în izolare la domiciliu, Simona Gherghe are mari probleme de sănătate. Durerile cumplite de spate nu-i dau pace deloc. Chiar dacă se tratează, starea neplăcută persistă.

”Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice (…) Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Pandemia de coronavirus a lovit întreaga lume. Și pe teritoriul României au fost confirmate peste 10.000 de infectări, iar sute de oameni au încetat din viață. Simona Gherghe îi îndeamnă pe români să țină cont de sfaturile autorităților.

”Singurul lucru care ma sperie, in toata povestea asta, e ca nu stim cand se va termina. Dar ce stiu cu siguranta e ca vom iesi cu totii schimbati. Vom invata sa traim mai domol, sa apreciem tot ce avem, sa nu ne mai facem planuri mari, caci uite ce mici suntem…

Sa ne bucuram de fiecare iesire in aer liber, intr-un parc, ca de-o vacanta. Sa fim uniti, sa ne uitam unii in ochii celorlalti si mai putin in telefoane.

E o vreme a schimbarii, poate cel mai greu test al generatiei noastre. SANATATE, PUTERE SI SOLIDARITATE! ❤️ #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe”, a mai scris Simona Gherghe pe Instagram.

Revista Presei