Simona Gherghe, hotărâre alarmantă după rezultatul testului pentru COVID-19: Este decizia noastră

de: Ana Toma
28 iul. 2020
Simona Gherghe, hotărâre alarmantă după rezultatul testului pentru COVID-19: Este decizia noastră

Deși a avut rețineri, Simona Gherghe a luat situația în propriile mâini și s-a dus să facă testul pentru coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că s-a confruntat cu simptomele specifice virusului și avea nevoie de o confirmare.

La câteva zile după ce a primit rezultatul testului, Simona Gherghe a apărut în fața fanilor pe rețelele de socializare și a făcut o serie de declarații. Aceasta a mărturisit ce a făcut-o să creadă că are coronavirus și cât de dificile au fost momentele până la primirea rezultatului.

“Vineri, am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău. I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat. A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…). Așa că, după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul.

A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum”, a povestit vedeta într-un live pe Instagram.

Decizia familiei

La finalul mărturisilor, fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” a anunțat și ce decizie a luat împreună cu soțul ei. Având în vedere criza epidemiologică care pare departe de sfârșit, familia Simonei Gherghe va purta în permanență masca de protecție.

“Familia noastră a decis, ca de-acum încolo, să purtăm mască atunci când ieșim din casă, indiferent dacă e vorba de ieșit în aer liber. Este decizia noastră”, a mai mărturisit vedeta.