Simona Gherghe rupe tăcerea. De ce a decis să plece de la Antena1. Nu va putea uita niciodată

simona gherghe

Simona Gherghe rupe tăcerea la câteva luni după ce a reveni în televiziune. Fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” a vorbit despre motivele care au făcut-o să părăsească emisiuna, dar și despre noua alegere pe care a făcut-o.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane, iar acum este prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” de la Antena 1. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru Viva că prima jumătate a anului 2020 a fost una destul de intensă, peste care nu va putea trece prea curând.

”Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni. Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020”, a mărturisit Simona.

Adevăratul motiv pentru care a plecat de la ”Acces Direct”

Prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit și despre motivele pentru care a ales să plece de la ”Acces Direct”. Se pare că oboseala și dorința de schimbare și-au spus cuvântul, iar lucrurile s-au așezat între timp.

”Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai spus ea.

Simona Gherghe a mai mărturisit că este pentru prima oară când face un reality-show, însă este de părere că întreaga revenire a fost un adevărat succes.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus ea.

 

Revista Presei