Simona Gherghe uimește pe toată lumea! Imaginea care spune totul: Nu a mai făcut așa până acum

simona gherghe

Simona Gherghe uimește pe toată lumea! Vedeta de la Antena 1 a postat o imagine care spune totul. Mesajul este unul extrem de surprinzător. Nu a mai făcut așa până acum.

Simona Gherghe, prima fotografie cu băiețelul ei

Simona Gherghe a postat prima fotografie cu micuțul ei. Vedeta a mai arătat până acum imagini cu cel mic, dar niciodată cu chipul acestuia. Până acum. Vedeta TV a preferat să nu-i arate chipul băiețelului până când acesta nu a fost creștinat. Mulți au rămas cu gura căscată când au văzut cum arată fiul pe care vedeta TV îl arecu Răzvan Săndulescu. Cei doi au apărut în ipostaze de familie. Weekend-ul trecut a avut loc și botezul copilului fostei prezentatoare Acces Direct.

Simona Gherghe a făcut publică prima fotografie cu chipul fiului ei, Vlad Ioan. La scurt timp de la slujba religioasă de creștinare a micuțului, vedeta de la Antena 1 a decis că este un moment bun pentru a face acest pas. Simona a așteptat atât de mult și pentru că este o fire superstițioasă, și la fel a procedat și-n cazul fetiței lor.

Urmăritorii din mediul online chiar au întrebat-o pe fosta prezentatoare TV când urmează să facă pasul cel mare și să-l arate tuturor pe fiul ei. Băiețelul pe care Simona l-a adus pe lume în luna mai din 2019 a fost sărbătorit așa cum se cuvine, odată cu slujba de creștinare. După ce au mers la biserică, vedeta a postat în mediul online imaginile prin care și-a emoționat urmăritorii.

Micuțul Vlad Ioan este un copil extrem de reușit, având ochii de un albastru contrastant. Mai mult, celebra mămică a scos acest amănunt în evidență prin intermediul unei ținute în nuanțe similare, pe care băiețelul a purtat-o în ziua cea mare.
„El este VLAD THE ONE! Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspat crestinat!”, a fost și mesajul Simonei Gherghe, care a însoțit imaginile de pe o rețea de socializare.

Revista Presei