Simona Halep a decis cu cine va face pereche în probele de dublu de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Nume surpriză

18 oct. 2019
Simona Halep a decis cu cine va face pereche în probele de dublu de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Nume surpriză

Simona Halep nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale și asta pentru că durerile de spate nu-i dau pace. În schimb, pe plan sentimental o duce minunat, iar în luna septembrie de anul viitor se va căsători cu milionarul Toni Iuruc. Până atunci, însă mai are câteva obiective de îndeplinit.

Sportiva își dorește enorm o medalie olimpică, așa că a decis să joace în toate probele: dublu feminin, dublu mixt, și simplu. Aceasta a dezvăluit și numele partenerilor săi, a spus, în cadrul unui eveniment de presă de la Cluj. Ea a spus că cei doi cu care va juca, vor fi probabil Horia Tecău și Irina Begu.

Ce spune Simona 

„Din trei probe, eu sper să iau una, nu contează în ce fel, sper să iau una. La mixt voi juca cu Horia, am vorbit deja. Până în acest moment am discutat cu Irina Begu. Am vorbit de un an de zile că, dacă ne calificăm amândouă, să jucăm împreună. Dar până atunci se pot schimbă multe”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă de la Cluj-Napoca, care speră să fie sănătoasă și să poate juca la nivelul cu care ne-a obișnuit.

Tenismena nu a participat la Olimpiada de la Rio din cauza virusului Zika, dar acum este decisă să reprezinte România. Susținerea fanilor și iubirea pe care aceștia i-au arătat-o, au convins-o să meargă să-și reprezinte țara în cea mai importantă competiție din lume. La Olimpiadă, Simona are experiența unui singur meci jucat în proba de dublu, la Londra 2012, unde a pierdut alături de Sorana Cârstea în primul tur tocmai în fața surorilor Williams, scor 3-6, 2-6.