Simona Halep a făcut anunțul cumplit despre retragere: „Sunt pe final”

simona halep

Este pentru prima dată când Simona Halep vorbește explicit despre retragerea din tenis, cu atât mai mult cu cât au tot apărut zvonuri în ultima perioadă despre acest subiect, în contextul apropiatei căsătorii a româncei. 

“Eu joc cu România pe spate tot timpul, cu România lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă sută la sută, joc în echipa de FedCup tot timpul şi joc permanent pentru România la toate turneele.

Cele mai frumoase amintiri din Zona Golfului le am când am câştigat Dubaiul, şi la Doha am câştigat, sunt două turnee care îmi plac, sper să fac rezultat bun şi de data aceasta. Ca de fiecare dată, plec cu gânduri bune, pozitive, m-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi.

Am fost acasă în toată perioada de după Australian Open şi m-am bucurat de aceste zile, mi-au prins foarte bine şi m-am resetat. A fost foarte bine că m-am pregătit la Dubai înaintea sezonului, mi-a prins bine în Australia, sper ca şi de data aceasta să-mi meargă bine la Dubai pentru că-mi plac condiţiile.

Am 28 de ani, fac 29 anul acesta, e normal să fiu pe final de carieră, am deja zece ani sau chiar mai mult  în circuit, nu mă gândesc la retragere, dar sunt pe final”, a declarat Simona Halep, la Aeroportul International Otopeni.

Revista Presei