Simona Halep a spus adevărul! Ce se întâmplă între ea și Toni Iuruc. Am decis amândoi

Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep a spus adevărul! Cea mai bună jucătoare de tenis a României și-a luat fanii prin surprindere. Ce se întâmplă între ea și Toni Iuruc? Amândoi au decis și au făcut public totul.

Simona Halep a spus adevărul

Simona Halep și-a luat din nou fanii prin surprindere. Anunțul făcut de jucătoarea de tenis este extrem de neașteptat.

Criza sanitară pe care o traversăm din cauza pandemiei de coronavirus a reușit să schimbe multe perspective și să unească mai mult decât oricând românii.

Simona Halep nu a putut închide ochii la tot ce se petrece. A decis, alături de vitorul său soț, să doneze o sumă importantă pentru a ajuta.

Simona a susținut că acest gest a venit din interior și că a oferit din toată inima banii aceștia. Sportiva nu a vrut să se afle că a sărit în ajutor, dar s-a întâmplat să se afle totul.

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea.

Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a spus Simona Halep, conform Digi Sport.

Halep a vorbit și despre viața în carantină. Aceasta a dezvăluit că nu a mai ieșit din casă de pe data de 9 martie și că bucuria enormă pentru că de atunci poate dormi cât poftește.

”Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim.

Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie! Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus Simona Halep.

Revista Presei