Simona Halep s-a enervat rău! Cum a strigat la cei din loja sa în timpul meciului

simona halep

Simona Halep s-a enervat rău în primul tur al turneului de la Beijing. În setul al doilea. sportiva a avut o cădere nervoasă și a strigat la cei din loja sa.

Deși s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Beijing și a făcut un meci superb, sportiva a fost foarte tensionată. Simona a învins-o pe Rebecca Peterson cu 6-1, 6-1.

La scorul de 3-1 și 40-40, Simona a strigat spre loja sa: „Se zice un ‘haide’ când sunt în conducere. Spuneți ceva!”

Este a doua răbufnire de acest gen. Simona l-a mai mustrat o dată pe antrenorul săi, în partida din sferturi cu Qiang Wang.

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi. Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo”, i-a spus românca lui Dobre.

Simona s-a calificat în runda a doua a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.285.274 dolari. Nu este prima dată când aceasta o întâlnește pe Rebecca Peterson. Halep o învinsese în 2013, în primul tur la Bastad (Suedia), cu 6-4, 6-0.

Pentru victorie, Simona Halep a încasat un cec de 41.625 dolari şi a primit 65 de puncte WTA. În turul secund, românca o va înfrunta pe învingătoarea dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova (24 ani, 39 WTA) şi americanca Bernarda Pera (24 ani, 81 WTA).

Revista Presei