Simona Halep, schimbare radicală de look. Este de nerecunoscut. Fanii au rămas șocați

Simona_Halep

Anul 2020 continuă să fie un an bun pentru Simona Halep. Chiar dacă sportiva a fost nevoită să-și amâne nunta și să renunțe la câteva meciuri importante din cauza restricțiilor impuse, aceasta a reușit să câștige primul turneu de după pandemie, cel de la WTA Praga.

Nu se știe dacă victoria a făcut-o să facă această schimbare, sau pur și simplu sportiva avea nevoie de ceva nou, însă noua apariție a Simonei Halep i-a șocat pe toți fanii.

Îndrăgita sportivă a ales să își facă niște șuvițe blonde și să își onduleze părul, iar cea mai bună prietenă a ei, hairstylista Laura Elena, a fost cea care a ajutat-o.

Sportiva pare că se simte mai bine ca niciodată, iar zâmbetul ei vorbește de la sine.

Când va renunța la tenis

Constănțeanca a reușit să se facă remarcată fiind jucătoarea cu cea mai iute deplasare din tenisul feminin. Aceasta are 21 de titluri în palmares și este antrenată de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, iar tenisul nu se va opri pentru ea dupa 30 de ani.

Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, este optimist cu privire la evoluția sportivei românce. Acesta este de părere că Halep va continua să mai joace tenis și în următorii cinci, șase ani.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă.

E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a declarat Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

Revista Presei