Simona Halep și-a făcut curaj și a recunoscut totul. Prin ce dramă a trecut: Mă trezeam noaptea plângând

Simona Halep2

Simona Halep este cel mai titrat sportiv român în activitate. Iar faptul că este obișnuită să fie tot timpul în vârf se datorează și puterii de a trece peste momentele dificile.

Despre unul dintre aceste momente a vorbit de curând, recunoscând că a trecut vreme de trei luni printr-o depresie acută, ce o făcea să se trezească noaptea plângând.

Potrivit sportivei, cel mai greu moment din cariera sa sportivă a avut loc în 2017, după ce a pierdut finala de la Roland Garros disputată împotriva Jelenei Ostapenko. După acel moment, Halep susține că a fost trei luni în depresie, deseori trezindu-se noaptea plângând.

Simona Halep și-a făcut curaj și a recunoscut totul: Mă trezeam noaptea plângând

Cu toate acestea, profesionismul Simonei Halep a s-a văzut chiar și în aceste momente de cumpănă, aceasta afirmând că, în cele 3 luni, deși se lupta cu depresia, nu a pierdut niciun antrenament.

Simona Halep a dovedit o dată în plus că este o campioană absolută, când, doar un an mai târziu, avea să câștige marele trofeu pus în joc pe zgura pariziană.

„Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko. Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament”, a povestit Simona Halep.

Citește și:

Revista Presei