Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Simona Halep șochează! Ce a făcut împreună cu Darren Cahilll imediat după ce a pierdut la Madrid

  1. Home/
  2. News/

Simona Halep continuă să fie numărul 1 mondial în tenis, dar ultimele sale turnee nu au fost foarte reușite deși zgura este suprafața ei favorită. Toată lumea se aștepta să câștige turneul premier mandatory de la Madrid, mai ales că și-a atribuit trofeul în ultimii doi ani. Doar că jucătoare de tenis din România a pierdut ușor în fața Karonilei Pliskova pe care o învinsese în aproape toate întâlnirile avute.

ReclamaMulți au speculat că Halep a trântit meciul cu intenție, fapt care nu a putut fi dovedit. Însă imaginile surprinde paparazzi la scurt timp după înfrângerea dramatică ridică multe semne de întrebare. La doar câteva minute după înfrângere, camerele de filmat i-au surprins pe Halep și Cahill la meciul de pe tabloul masculin dintre Juan Martin Del Potro și Dusan Lajovic. Cei doi nu păreau deloc afectați, zâmbind pe toată durata prim-planului.

Cu cât o plătește sponsorul Nike

ReclamaSimona Halep era numărul 1 mondial când a fost nevoită să joace fără sponsor la un turneu de grand slam pentru că marile companii producătoare de echipament sportiv îi ofereau sume mult prea mici, comparativ cu valoarea sa. Adidas nu a dorit să renegocieze contractul de 1 milion de euro anual, iar sportiva a decis să renunțe la firmă. Ulterior, au fost puse pe masă mai multe oferte, dar în cele din urmă, tenismena a optat pentru Nike.

Suma pe care o încasează este una importantă: 1,7 milioane de euro pe an, adică 6,8 milioane de euro pe întreaga durată a înțelegerii. Însă dacă luăm prim comparație cu alte staruri, este de-a dreptul umilitor. Spaniolii de la MKT Esportivo scriu că Roger Federer câștigă ANUAL 12 milioane de euro, Rafael Nadal e recompensat cu 10 milioane de euro, în timp ce Maria Sharapova se poate lăuda cu 8.5 milioane de euro.

Cosmin Hodor, directorul de imagine al Simonei Halep, a dezvăluit că negocierile dintre actualul număr 2 WTA și Nike au fost intermediate de Ion Țiriac. Așadar acesta a ajutat-o din nou pe cea mai populară sportivă româncă a momentului. Ion Țiriac s-a implicat activ în negocierile dintre Simona Halep și colosul american, Nike. Întrebat astăzi dacă Halep ar fi obținut un contract mai valoros în condițiile în care ar fi avut altă naționalitate, Cosmin Hodor a negat vehement, declarând: “Ţinând cont că a negociat în special domnul Ţiriac, cred că ar fi fost aceeaşi sumă”, scrie gsp.ro.

Poate te interesează și…

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook