Simona Pătruleasa a dat lovitura! Ce salariu fabulos primește la Kanal D: Vedeta a mărturisit tot

Simona Patruleasa

Una dintre cele mai cunoscute și invidiate prezentatoare de știri din România a recunoscut totul. Simona Pătruleasa a dat lovitura la Kanal D. Vedeta a dezvăluit ce salariu fabulos încasează la Kanal D.

Salariul fabulos al Simonei Pătruleasa

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute și bine plătite prezentatoare de știri din România. La începutul carierei, vedeta a lucrat la posturi mari de televiziune, precum Realitatea TV sau Antena 1. La vremea respectivă, Simona Pătruleasa prezenta doar știrile sportive. Acum a evoluat. Prezintă cel mai important jurnal al zilei, la Kanal D.

De aproape 11 ani, Simona Pătruleasa prezintă știrile de la Kanal D. Bruneta este una dintre cele mai consacrate vedete TV și câștigă o sumă uriașă pe lună. ‘Nu pot să mă feresc, chiar dacă este confidențial acest salariu, nu pot să mă plang, dar nici să mă pot bucura de ei, iau suma de 9.000 euro lunar’, spunea Simona Pătruleasa pentru Gazeta Mondenă, în urmă cu ceva timp.

Simona Pătruleasa a debutat în televiziune când avea 30 de ani. Chiar ea a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. ‘A fost o întâmplare, nu mi-am dorit, nici nu m-am gândit. Am făcut într-o vară un curs de televiziune, dar l-am făcut așa, ca să-mi umplu timpul într-un mod plăcut. Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez în domeniul acesta. La un moment dat, am aflat de la un prieten că se face un casting la o anumită televiziune. Mi-a luat două săptămâni să mă hotărăsc să mă duc și după ce m-am dus, cam la două săptămâni m-au chemat. În momentul în care m-am prezentat la casting, nu mai lucram în învățământ’, a declarat Simona Pătruleasa, conform Libertatea.

Revista Presei