Simona Traşcă a încercat să se sinucidă! „Ultima oară a fost cel mai greu”

Simona Traşcă a mărturisit că a vrut chiar să îşi pună capăt zilelor pentru că s-a confruntat cu multe greutăţi de-a lungul timpului, mai ales din cauza problemelor financiare. 

Simona Trașcă a suferit enorm după ce fostul soţ i-a luat copilul, pe care nu l-a mai văzut timp de nouă luni.

Apoi, Simona Trașcă a intrat în depresie şi a încercat să se sinucidă, fiind internată din această cauză la spitalul de psihiatrie, conform romaniatv.net.

„Eu mi-am întreţinut toată familia. Am învăţat de mică să mă lupt, să mă zbat, să plătesc toate facturile, să aduc toţi banii în casă, să le dau de mâncare la toţi, să îi îmbrac pe toţi.

Şi când am apărut în showbiz, având toate chestiile astea de dus în cârcă, pe care celelalte fete din domeniul meu, care nu aveau problemele mele și care nu înţelegeau, râdeau de mine”, a spus Simona Traşcă la o emisiune TV.

Ultima oară a fost cel mai greu

„Cel mai greu moment a fost când am băgat divorţ şi fostul soţ mi-a luat copilul. Am stat nouă luni de zile fără copilul meu. Nu mai suportam să văd haine de copil. Ultima oară a fost cel mai greu când am fost internată la spitalul de psihiatrie pentru că am încercat să mă sinucid şi nu am reuşit.

A fost o trezire când am intrat pe uşă şi pentru prima dată fiul meu era supărat pe mine şi mi-a reproşat cum pot să fac aşa ceva. Atunci am zis că nu o să mai fac aşa ceva. Vreau să trăiesc orice ar fi”, a mărturisit Simona Traşcă.

Loading...

Revista Presei