Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Simona Trașcă, bătaie ca-n filme în fața clubului Nuba! De la ce a început totul

  1. Home/
  2. Entertainment/

Divele de Dorobanți nu ratează nicio ocazie să iasă în evidență, chiar dacă asta înseamnă să se facă de râs. Simona Trașcă, cunscută ca Pamela de România s-a luat la bătaie într-un club foarte celebru, care tocmai s-a deschis și în Mamaia. Este vorba despre celebrul Nuba. Blondina a fost protagonista unui episod de-a dreptul violent. 

ReclamaPotrivit observator.tv, Simona Traşcă şi Loredana Chivu au fost în mijlocul unui scandal monstru. De data asta, însă, Loredana Chivu a fost cea care a încercat să îşi scoată prietena din probleme. Conform sursei citate, ”Pamela de România” a avut o altercație cu un bărbat în momentul în care a decis să părăsească clubul cu pricina, acolo unde s-a distrat alături de prietenele ei. Tot scandalul se pare că a pornit după ce un bărbat i-a adresat blondinei mai multe înjurături, iar de aici până la o altercație în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Pe imagini se observă cum prietena ei, Loredana Chivu, se chinuie să o țină în frâu și să o calmeze, aducându-i aminte că toți ochii sunt pe ele. În final, Simona Trașcă a fost luată pe sus de bodyguarzi, care au făcut tot posibilul ca acest conflict să nu degenereze. În cele din urmă, totul s-a calmat și nu s-a lăsat cu sticle sparte sau scaune rupte.

Interesant este că Loredana Chivu pare că și-a revenit total după depresia pe care a suferit-o. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a încercat să se sinucidă după o ceartă aprigă cu iubitul ei. Acesta a și părăsit-o de altfel, iar blonda a înghițit un pumn de pastile. Nu este, însă prima experiență de acest gen, dar din fericire de fiecare dată, asistenta tv a fost salvată.

ReclamaCitește și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook