Singurul ceai care distruge cancerul în 48 de ore. Cum se prepară

01 mart. 2020
Singurul ceai care distruge cancerul în 48 de ore. Cum se prepară

Cercetarile efectuate de americani la Universitatea din Windsor, au scos la lumină efectele benefice ale acestui ceas, care dă astfel o șansă în plus pacienților cu cancer. Totuși, în afecțiuni oncologice nu renunțați la tratamentul prescris de medicii specialiști, întrucât ceaiul nu poate înlocui un tratament specializat ci este recoamndat mai mult ca ceva menit să ajute.  

Este vorba, mai precis, despre ceaiul de păpădie, care ar distruge celulele canceroase în mai puțin de 48 de ore, ceea ce îl face foarte recomandat pe termen lung în afecțiunile de acest fel.

Pentru a prepara ceaiul de păpădie ai nevoie de 8 flori de păpădie la 350 mililitri de apă clocotită. Torni apa fiartă peste florile de păpădie și o lași la infuzat timp de un sfert de oră.

Apoi, adaugi zahăr brun sau miere, în funcție de gust.

Mai există o versiune de ceai de păpădie, preparad din rădăcină de păpădie. Este nevoie de o lingură de rădăcină de păpădie prajită și o jumătate de lingură de ghimbir tocat, la 350 de mililitri de apă. Se adaugă cele două în apa rece și se fierb împreună.

După ce au fiert aproximativ 10 minute, se strecoară și se adaugă miere sau zahăr.

În primul rând, trebuie să scoți din pământ rădăcinile de păpădie. Odata scoase, spală-le bine pentru a îndepărta urmele de pământ. Taie apoi rădăcinile în bucăți cam de mărimea degetului mare și pune-le în apă rece, mestecând din când în când.

Taie din nou rădăcinile, de data aceasta ceva mai mărunt. Acum sunt gata de prăjire. Pune-le într-o folie pentru prăjituri și bagă-le la cuptor. Setează cuptorul la o temperatură de 180 de grade și lasă-le timp de 90 de minute.