Slăbește miraculos cu acest ceai! Îți dă toți nutrienții de care ai nevoie. Cum trebuie să îl consumi. Nutriționiștii recomandă

de: Ana Toma
23 aug. 2020
Slăbește miraculos cu acest ceai! Îți dă toți nutrienții de care ai nevoie. Cum trebuie să îl consumi. Nutriționiștii recomandă

Dacă te-ai hotărât să duci la capăt lupta cu kilogramele în plus, acest ceai este soluția perfectă. El îți va oferi toți nutrienții de care organismul tău are nevoie și te va ajuta să ajungi la greutatea dorită. Cum trebuie consumat pentru a obține rezultatele dorite, conform nutriționiștilor.

În cazul în care nu știai, chimenul conține compuși care accelerează procesul de slăbire, dar are și o mulțime de nutrienți de care ai nevoie atunci când pierzi în greutate. De asemenea, el îmbunătățește digestia și metabolismul și ușurează simptome lede indigestie precum gaz, crampe și balonare.

Fiind cunoscut pentru multiplele sale beneficii, specialiștii susțin că dieta cu ceai de chimen are rezultate extraordinare însă, pentru a fi eficientă, trebuie să bei trei căni de ceai de chimen pe zi, timp de o lună în mod regulat.

Cum consumi ceaiul

În ceea ce privește cosumul ceaiului, este recomandat ca acesta să fie băut dimineața, pe stomacul gol, înainte de masa de prânz și după cină. Potrivit specialiștilor, dacă ții cont de aceste reguli, vei putea să scapi de până la 12kg în 4 săptămâni.

Un alt lucru important pe care trebuie să îl știi despre ceaiul de chimen este că acesta poate crește cu până la 25% capacitatea organismului de ardere a grăsimilor și de asemenea, crește temperatura corpului, iar acest lucru intensifică metabolismul, provocând arderea mai multor calorii fără a depune un efort suplimentar.

Cum îl prepari

Pentru a prepara ceaiul de chimen ai nevoie de două ingrediente: 3 lingurițe de semințe de chimen și 3 căni cu apă.

Se pune apa la fiert, iar când începe să fiarbă se toarnă peste semințele de chimen și se lasă acoperită cu un capac până peste noapte. Acest lucru este foarte important dacă vrei să beneficiezi de toate proprietățile semințelor de chimen.

Dimineața, atunci când vrei să îl consumi pe stomacul gol, se strecoară ceaiul și se îndepărtează seințele. Dacă te plictisești repede, poți adăuga în această rețetă și puțin ghimbir, un aliment extrem de cunoscut pentru beneficiile sale în curele de slăbire.