Slăbești mâncând ciocolată! Cum vei da jos șapte kilograme în două săptămâni

Dieta – Weight Loss

A slăbi mâncând ciocolată cred că este visul oricărei femei și nu numai. Sally Ann Voak, autoarea dietei cu ciocolată, vă promite că acest lucru este posibil. Veți slăbi șapte kilograme în doar două săptămâni.

Sally a împărțit persoanele care consumă ciocolată pe mai multe categorii:

1. Dependentii de dulciuri: acestia obtin cele mai multe calorii consumand glucide si folosesc ciocolata pentru a se revigora atunci cand se simt obositi.
2. Pofticiosii secretosi: sunt cei care consuma ciocolata pe ascuns
3. Consumatorii de weekend: sunt cei care folosesc sarbatorile sau sfarsiturile de saptamana ca si pretext pentru a consuma ciocolata.
4. Femeile in perioada menstruala: femeile care consuma ciocolata inainte sau pe parcursul menstruatiei lunare.
5. Cei stresati si obositi: sunt extrem de raspanditi si consuma ciocolata atunci cand se instaleaza aceste 2 tipuri de simptome
6. Romanticii: sunt cei care folosesc ciocolata ca substitut pentru afectiunea fizica si emotionala.

În timpul acestei diete putem cosnuma 1000 de calorii pe zi în prima săptămână și 1200-1300 de calorii pe zi începand cu a doua. Bărbații ai voie până la 1500 de calorii pe zi.

Așadar, veți avea un mic-dejun de 250 de calorii, una sau doua mese mici de aproximativ 300 de calorii și o masă principală, cu aproximativ 400 de calorii.

În prima săptămână puteți consuma o porție de ciocolată de 50-300 calorii pe zi. Cei care țin această dietă trebuie să facă minim 20 de minute de exercitii pe zi și să consume legume cu un număr scăzut de calorii precum: varza, morcovul, conopida, țelina, broccoli, dovlecelul, castravete, etc. Puteți consuma și lapte și produse ușoare din lapte. Cafeaua va trebui înlocuită cu ceai verde.

Ciocolata reduce pofta de mâncare

Potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea L’Aquila din Italia, dacă mâncăm ciocolată cu 20 de minute înainte de masă și la cinci minute după masă, pofta de mancare se va reduce cu până la 50%.

Persoanele care au aprticipat la acest studiu și au consumat ciocolată dimineața au slăbit cu 18 kg mai mult decât cei care au renunțat la dulciuri definitiv. Studiul s-a efectuat pe o perioadă de 32 de săptămâni.

Citește și:

Revista Presei