Slăbiciunea profesorului Alexandru Rafila! De ce nu mai vrea să apară la TV

Rafila

Medicul Alexandru Rafila este una dintre cele mai importante voci în această perioadă, în România. Acesta vine cu păreri și soluții pentru populație, în plină pandemie de coronavirus. Puțină lumă știe însă detalii din viața sa personală.

Slăbiciunea profesorului Alexandru Rafila!

Profesorul Alexandru Rafila are totuși o slăbiciune. Acum s-a aflat totul. Acesta nu și-ar mai dori să apară la televizor după o discuție cu unul dintre copiii săi.

Alexandru Rafila are un fiu de zece ani despre care a făcut dezvăluiri. Acesta își urmărește tatăl în aparițiile televizate. În acest context, specialistul spune că poate unii au exagerat cu solicitările de a intra în direct în pandemia noului coronavirus.

„Fiul meu mă urmărea la televizor. Acum a renunțat. Cred că unii au exagerat pentru că au tot solicitat diverse puncte de vedere de la mine. Fiul meu s-a obișnuit acum și nu mai este așa interesat să se uite la ce spun.

S-ar putea, în curând, să-l și plictisesc, așa că trebuie să reevaluez și eu, probabil, zona de apariții publice pentru că este bine ca mai multă lume să genereze informații sau puncte de vedere care să fie luate în considerare de autorități”, a spus Alexandru Rafila, conform dcnews.ro.

Totuși, acesta a fost contrazis. Este foarte important să comunice în această perioadă extrem de tulbure pentru România.

”Teoriile comunicării spun că trebuie să comunice aceiași oameni pentru a se stabili niște repere. Eu cred că este esențial să continuați comunicarea. Chiar am văzut niște analize. Sunteți figurat, dacă ne gândim la teoria jocului, drept polițistul bun, în sensul că ne mai dați speranță”, a spus Val Vâlcu, jurnalistul care l-a intervievat pe Rafila.

Revista Presei