Smiley a reuşit incredibilul! Vestea artistului a uimit pe toată lumea: Ce mai faci, straine?

Surpriză mare oferită de Smiley în cursul zilei de luni. Artistul a dat vestea cea mare şi şi-a luat toţi fanii prin surprindere cu o lansare inedită. Puţini se aşteptau la asta din partea cunoscutului artist. Cu toate acestea, fanii vedetei au primit o provocare inedită. 

Cunoscutul cântăreţ Smiley a lansat recent piesă „Ce mai faci, străine?”, al cărei videoclip aduce și un challenge pentru cei care-l văd. Astfel, există un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensă directă pentru cei care îl descoperă. Vedeta se află în America, alături de parte din echipa HaHaHa Production, pentru a face muzică. Cu toate acestea, artistul Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”, o piesă-constatare despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

Mesajul lui Smiley

„Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum să-i păstrăm în viață pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viață. Eu am simțit să scriu și să cant despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit și avalanșă de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc, pentru că te leagă de el doar amintiri foarte îndepărtate și nimic din prezent.”, a explicat Smiley, vorbind despre sursa de inspirație a noii sale piese.

Ce transmite de fapt melodia

Inspirată din experienţele lui Smiley, „Ce mai faci, străine?” are un mesaj puternic menit să ajungă la toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață. „Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut care este unul de stângăcie la început, dar care devine foarte tranșant după o analiză sinceră. Ai în față o persoană cu care ai împărțit cele mai profunde trăiri, de care te leagă o grămadă de amintiri, dar care totuși este atât de diferită de cea pe care ai lăsat-o în urmă, încât îți vine să spui: „Salut! Ce mai faci, străine?”. Atunci este momentul în care ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic”, a mai declarat Smiley.

Co-producție Cât Music și HaHaHa Production, cu muzică făcută de Smiley, Șerban Cazan și Marius Pop, cu versurile compuse de Smiley și mix-masterul semnat de Lucian Nagy, „Ce mai faci, străine” este o piesă al cărei refren Smiley l-a cântat într-o prima audiție într-o emisiune de radio acum ceva timp și de atunci primește constant mesaje de insistență de la oameni pentru a fi lansată oficial. „E doar o coincidență că am cedat insistențelor și lansez această piesă acum când sunt „străîn” în America, dar vin și cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit.”, a mai spus Smiley.

Loading...

Revista Presei