Smiley a povestit cum a reușit Gina Pistol să-l facă să se îndrăgostească de ea: „Nu a fost o dragoste la prima vedere”

23 feb. 2021
Smiley a povestit cum a reușit Gina Pistol să-l facă să se îndrăgostească de ea:
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu solid de câțiva ani

La 40 de ani, Gina Pistol trăiește viața la care a visat mereu. Urmează să aducă pe lume, în scurt timp, o fetiță minunată și este îndrăgostită până peste cap de Smiley, artistul care părea că va rămâne burlac toată viață, după despărțirea de Laura Cosoi.

După mai multe relații eșuate cu bărbați celebri precum Alin Cocoș, Codin Maticiuc sau Ciprian Marica, Gina Pistol a reușit să-l cucerească definitiv pe Smiley. Și nu imediat, ci cu răbdare și multă înțelegere. Inițial, cei doi și-au ascuns relația și nu au fost prea mulți cei care le dădeau vreo șansă. Treptat, însă prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a devenit nelipsită din viața bărbatului, cu care acum va avea un copil.

Cum l-a făcut Gina Pistol pe Smiley să se îndrăgostească de ea

Smiley a povestit că nu s-a îndrăgostit de Gina la prima vedere. Chiar dacă a simpatizat-o dintotdeauna, nu s-a gândit la posibilitatea că va forma un cuplu atât de solid cu ea.

„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mărturisit Smiley în cadrul unui interviu.

Acesta a și descris-o pe cea care a reușit să-l determine să devină un bărbat responsabil și stabil, pregătit să-și întemeize o familie și să aloce o mare parte din timp acesteia.

Cum o descrie Smiley pe Gina Pistol

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mai spus Smiley, care a dat detalii și despre micușa care urmează să vină pe lume în scurt timp.

”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e OK. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a conchis Smiley.