Smiley a uimit pe toată lumea! Ipostaza incredibilă în care a fost surprins: Dacă știau fanele se făcea ambuscadă

19 ian. 2020
Smiley a uimit pe toată lumea! Ipostaza incredibilă în care a fost surprins: Dacă știau fanele se făcea ambuscadă
Foto: Petru Ivu

Unul dintre cei mai apreciați și talentați cântăreți din România continuă să uimească pe toată lumea. Celebrul Smiley a fost surprins într-o ipostază la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Dacă știau fanele lui se făcea o adevărată ambuscadă.

Smiley, surprins în metrou

Da, chiar este adevărat. Smiley a fost surprins în metrou. Se vede treaba însă că vedeta nu a circulat prea des cu acest mijloc de transport în comun. Nu știa unde trebuie să schimbe pentru a ajunge la destinația dorită.

Atunci când și-a făcut apariția, Smiley le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, dar cu siguranță și călătorilor care se aflau în metrou. Vedeta a lăsat la o parte luxul mașinii personale și a circulat cu mijloacele de traansport în comun, spre marea suprindere a tuturor. Acesta a cerut și ajutorul internauților lansând o întrebare. ”Dacă vreau să ajung în Dorobanți cu metroul tre` să cobor la Aviatorilor sau la Ștefan cel Mare?”, a întrebat vedeta pe o rețea de socializare.

A fost ajutat imediat de către fanii virtuali care l-au și felicitat pe artist pentru alegerea făcută. Printre aceștia, și vedeta KanalD, Andreea Mantea. ”Mii de aprecieri meriți. Te pup”, i-a răspuns bruneta.

Smiley, vacanță într-o destinație exotică

Smiley s-a întors recent din vacanța petrecută într-o locație exotică, alături de Gina, dar și de familia sa. În ultimele postări ale vedetei apare și Gina Pistol, despre care vedeta a recunoscut că îi este noua parteneră de viață. Asta se întâmpla prin septembrie anul trecut, după ce paparazzi i-au surprins împreună la diferite evenimente mondene.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant.”, a dezvăluit Smiley.