Smiley are probleme cu drogurile? Dezvăluirea făcută de iubitul Ginei Pistol. Înregistrările au apărut pe internet

de: Ana Toma
18 feb. 2021
Smiley are probleme cu drogurile? Dezvăluirea făcută de iubitul Ginei Pistol.  Înregistrările au apărut pe internet
Smiley

Smiley este pus într-o situație jenantă. Iubitul Ginei Pistol, alături de care așteaptă un copil în următoarele săptămâni are probleme cu drogurile. Numele lui este vehiculat alături numele altor artiști cunoscuți din România. 

Mai mulți artiști din România s-au trezit acuzați de un interlop cu privire la consumuld e droguri. Printre aceștia se numără Pepe, Smiely și nu numai. O înregistrate publicată a făcut înconjurul internetului, din care se înțelege că cei doi artiști ar consuma subtanțe și le-ar și vinde.

Smiley și consumul de droguri 

Lucian Boncu este interlopul cu pricina, iar datorită camerelor instalate de către DIICOT în apartamentul său, discuții șocante au ieșit la lumină.

”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis pe una că nu aveam bicarbonat.

Am făcut-o cu bricheta că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun ‘Fii atent, tragi la final și ții în piept’. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis ‘Nu mai merg să cânt’. Bă, ai înnebunit. Băi, Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”, a spus Boncu, conform pressalert.ro.

Prețul celebrității 

Reacția lui Smiley nu a încetat să apară. Artistul s-a arătat deranjat total de informațiile din presă, dar și de înregistrările obținute de DIICOT. El susține că aceasta este ”unul dintre prețurile celebrității”.

El a mărturisit că nu are nicio legătură cu acest subiect și nu se poate abține să nu reacționeze când vede în ce situație a fost pus.

”De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără ca eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. Mereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără ca tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context.

Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile”, a transmis Smiley.

Smiley și Gina Pistol

Artistul a spus ”NU” drogurilor 

Artistul a mai povestit că nu vrea să îl cunoască pe cel care l-a implicat în această poveste, însă are un mesaj pentru toți urmăritorii săi. El a spus că nu a consumat niciodată droguri și nu recomandă nimănui consumul acestora.

Legat de înregistrarea în care apare numele său, artistul s-a declarat uimit și susține că a fost integrat ”abuziv în discurs” și nu există niciun sâmbure de adevăr și nicio veridicitate a informații care circulă pe internet.

”În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea, știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viața mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică.

Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o. Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației”, a adăugat artistul.