Smiley dă cărțile pe față: Când a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viață: „Am avut un șoc”

smiley

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale sunt aproape de fiecare dată hituri, care rămân la radio luni bune de la lansare. Cu toate acestea, cum îi place lui să afirme, este și el „doar un om”. 

Așadar, Smiley a recunoscut de curând care a fost cea mai complicată perioadă din viața sa. Potrivit acestuia, niciodată viața sa nu a fost perfectă. Când îi mergea bine pe un plan, întâmpina dificultăți în alt plan. Spre exemplu, când nu avea bani, avea parte de multă distracție și aventură. Din contră, când îi mergea bine în plan profesional, stădea mai puțin bine în zona de timp liber și relaxare.

Smiley dă cărțile pe față: Când a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viață: „Am avut un șoc”

Cu toate acestea, Smiley reușește să identifice un moment critic din viața lui, care i-a dat toată lumea peste cap. Când a primit vestea că tatăl său are probleme de sănătate, Smiley a trecut brusc printr-un șoc, care însă s-a transformat ulterior într-o importantă lecție de viață.

„Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța. Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva. Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a declarat Smiley pentru VIVA!

Revista Presei