Smiley se căsătorește?! Gina Pistol l-a dat de gol: Ce planuri au cele două vedete

Foto: Petru Ivu
Foto: Petru Ivu

Ar fi bomba anului. Smiley se căsătorește? Este întrebarea la care a răspuns chiar iubita vedetei, celebra Gina Pistol. Aceasta l-a dat de gol pe cântăreț. A spus ce planuri au cei doi.

Se căsătorește Smiley?!

Gina Pistol a făcut dezvăluiri senzaționale despre relația cu Smiley. Vedeta a abordat şi un subiect intens analizat în presă: o eventuală nuntă între cei doi.

Vedeta a explicat cum de relaţia lor a reuşit deja să depăşească trei ani de zile. “Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt.

Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.

Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a mărturisit Gina Pistol, conform okmagazine.ro.

Întrebată dacă avea o imagine greşită despre Smiley înainte de a-l cunoaşte, Gina a spus că nu şi a explicat că, dimpotrivă, cântăreţul avea o imagine greşită despre ea, însă şi-a dat seama repede că era doar una creată de presă.

“Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta.

Da (m-am folosit de imaginea asta – n.red.), pentru că, dacă oamenii vor să le ofer ceva şi eu pot să le ofer uşor, o fac. Cine-i curios să vadă dacă e ceva mai mult de-atât la mine, cu mare drag!”, a povestit Gina Pistol.

Vedeta a vorbit și despre eventuala nuntă cu Smiley dar şi despre dorința de a avea copii. „Viaţa îţi demonstrează că poţi trece peste multe. Ce am învăţat eu din toate relaţiile mele e că nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine.

Oamenii aceia care vorbesc despre nuntă și copii nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine”, a mai spus Gina Pistol.

Revista Presei